Вреќи за правосмукалка GN HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.
  • Ги филтрира со 99,99% ефикасност сите видови честички прашина.
  • Хигиенска замена на кесите, благодарение на автоматското затворање на кесите.
  • Подолг работен век со технологијата 3D кеси за правосмукалка.
  • Содржина: 4 кеси за усисување, 1 заштитен филтер за мотор и 1 филтер за издув.

1.237 ден.

Слични Производи

HyClean3DEfficiencyFJM2
Вреќи за правосмукалка FJM HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден

SBUHuClean3D2
Вреќи за правосмукалка U HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден

HyCleanKK2
Вреќи за правосмукалка KK HyClean

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден

X