Вреќи за правосмукалка KK HyClean

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.
  • Ги филтрира со 99,99% ефикасност сите видови честички прашина.
  • Максимална ефикасност на усисување при ниска сила.
  • Содржина: 5 вреќи за усисување, 1 заштитен филтер за мотор и 1 филтер за издув.

900 ден.

Слични Производи

HyClean3DEfficiencyFJM2
Вреќи за правосмукалка FJM HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден

SBUHuClean3D2
Вреќи за правосмукалка U HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

900 ден

GNHyClean3D8
Вреќи за правосмукалка GN HyClean 3D

Врвна хигиена - обезбедуваат насобраната прашина комплетно да остане во правосмукалката.

delivery-icon

Достава до дома

1.237 ден

X