Детергент во прав за машина за садови 1 кг.

Најдобри перформанси при чистењето.
  • Специјални ензими за ефикасност на миење и при ниски температури.
  • Посебна формула за заштита од корозија.
  • Економично пакување - до 70 циклуси на миење.

725 ден.

Слични Производи

disk1
PowerDisk средство за миење садови 400 г.

All in 1 детергент за машини за миење садови со AutoDos систем.

delivery-icon

Достава до дома

950 ден

Allin1
UltraTabs - 60 таблети за машина за садови

All in 1 таблети за извонредни перформанси на чистење.

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

GSRA2
Средство за плакнење 500 мл.

Специјално средство за детален третман при сушење на садовите.

delivery-icon

Достава до дома

663 ден

disk112
Сол за машина за садови 4.5 кг.

Сол за машинско перење на садови за оптимални функции и перформанси на Miele машините за садови.

delivery-icon

Достава до дома

930 ден

X