Детергент за темни алишта UltraDark

UltraDark 1,5L за црни и темни ткаенини.
  • Комбинира силни перформанси за чистење и висока заштита од влакна
  • ColorProtect за живи бои кои траат
  • Заштита од оштетување: заштита на облеката од промена на бојата
  • Содржи 7 ензими за апсолутна чистота
  • Шишиња направени од 100% рециклирана пластика - еколошки
  • Исклучително ефикасно - за 60 перења

1.140 ден.

Слични Производи

eaa8b1d3f43c21a24f2f0776a298bf44-5ea41283b720f1.17726831-10756320_1
Капсули DownCare

delivery-icon

Достава до дома

700 ден

miele_ultra_colour
Детергент за шарени алишта UltraColor

Течен детергент UltraColor 1,5L
Многу ефикасен течен детергент за обоена и темна / црна облека

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

20000123162
Детергент за перење на Outdoor облека

Совршен за облека на отворено и високо квалитетни костими .

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

20000132736-000-00_20000132736-removebg
Средство за заштита на спортска и водоотпорна облека

Совршено решение за Вашата спортска и водоотпорна облека.

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

X