Детергент со ензими Miele UltraPhase 1

2-компонентен детергент за темни и обоени алишта.
  • Нова формула со свеж Miele Aqua мирис.
  • За одржување на боите и брилијантно чист веш.
  • Одлично одстранување на флеки, дури и со ниски температури.
  • Без прекумерно дозирање, благодарение на автоматското дозирање.
  • Високо ефикасен - 1,4L за до 50 перења.
  • За сите Miele машини со функција за TwinDos систем.

980 ден.

Слични Производи

eaa8b1d3f43c21a24f2f0776a298bf44-5ea41283b720f1.17726831-10756320_1
Капсули DownCare

delivery-icon

Достава до дома

700 ден

Miele-UltraDark-Fluessigwaschmittel-1,5-l-11997232EU1-31
Детергент за темни алишта UltraDark

UltraDark 1,5L за црни и темни ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

miele_ultra_colour
Детергент за шарени алишта UltraColor

Течен детергент UltraColor 1,5L
Многу ефикасен течен детергент за обоена и темна / црна облека

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

20000123162
Детергент за перење на Outdoor облека

Совршен за облека на отворено и високо квалитетни костими .

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

X