Електрична плотна KM 6565 FR

Максимална ширина за врвно готвење и практичност, со контроли за активирање.
  • Интуитивен брз избор со нумерички тастери - Smart Select.
  • Атрактивен дизајн - 942 мм широчина со рамка.
  • Прилагодливо - 4 зони за готвење, 1 проширена и 2 варијабилни зони.
  • Ненадминливо брзо - 1 ExtraSpeed зона за готвење.
  • Комуникација со аспираторот - автоматска функција Con@ctivity.

110.700 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

cs 1327
Електрична плотна Teppan Yaki CS 1327 Y

Комби сет со електрична Teppan Yaki -за љубителите на јапонската кујна.

delivery-icon

Достава до дома

137.500 ден

CS1312
Скара на вулкански камења CS 1312 BG

ProLine со 2 зони за скара и врвна тава од лиено железо за совршено приготвување храна.

delivery-icon

Достава до дома

81.250 ден

CS1112
Електрична плотна CS 1112 E

ProLine со 2 зони за готвење од кои 1 варијабилна зона за различни употреби.

delivery-icon

Достава до дома

68.750 ден

KM 6520 FRЕлектрична.1
Електрична плотна KM 6520 FR

4 зони за готвење со контроли за активирање.

Нема на залиха

43.750 ден

X