Самостоечки замрзнувач FN 28262 edt/cs

Безвременски дизајн со рачка.
  • Оптимално и рамномерно осветлување низ целиот простор благодарение на LED осветлувањето.
  • Frost free - технологија со ладен воздух кој го спречува појавувањето на мраз.
  • EasyOpen - лесно и едноставно отварање на фрижидерот.

74.938 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

F 2671 Vi
Вградлив MasterCool замрзнувач F 2672 Vi

Безвременски дизајн и високо квалитетна технологија.

Нема на залиха

562.438 ден

FNS 35402 i
Вградлив замрзнувач FNS 35402 i

За совршен дизајн со големина 140 цм.

Нема на залиха

137.438 ден

FNS 37402 i
Врградлив замрзнувач FNS 37402 i

За совршена комбинација со Miele вградлив ладилник. Висина 178 цм.

Нема на залиха

143.688 ден

F 31202 Ui 1
Врградлив замрзнувач F 31202 Ui

Компактен дизајн со ComfortFrost.

Нема на залиха

93.688 ден

X