Индукциона плотна со вграден аспиратор CSDA 1020 EDST

ProLine со 1 плоча за готвење и 1 Teppan Yaki со централен аспиратор.
  • Флексибилна индукција - две зони за готвење со една проширена зона.
  • Флексибилна Teppan Yaki - 2 независно контролирани зони за греење.
  • Безбедно и лесно чистење - Miele CleanCover.
  • Енергетски ефикасен и тивок - моќен ECO мотор.

227.900 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

mercatos.i25423645.1.Miele-KM-6388
Индукциона плотна KM 6388 D 90cm

За оние кои сакаат да готват во големи размери.

Нема на залиха

161.200 ден

KMDA 7633 FLИндукцијаАспиратор.1
Индукциона плотна со вграден аспиратор KMDA 7633 FL

Два дела за готвење и PowerFlex аспиратор.

delivery-icon

Достава до дома

218.750 ден

CS 7632 FL.
SmartLine индукциона плотна CS 7632 FL

Елемент со Teppan Yaki плотна.

delivery-icon

Достава до дома

156.250 ден

CS 7612 FL
SmartLine индукциона плотна CS 7612 FL

Елемент со PowerFlex зона за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

91.200 ден

X