Кафемат CM 6360 Obsidian Black

Машина за кафе со WiFiConn@ct, висококвалитетен сад за млеко и многу специјални кафиња.
  • Кремаста млечна пена за широк спектар на специјалитети од кафе
  • Совршени резултати и интензивен вкус на кафе - AromaticSystem
  • Две кафиња одеднаш со притискање на копче - OneTouch for Two
  • Практични програми за чистење и одржување
  • Комуникацијата со машината не може да биде полесна - WiFi Conn@ct

107.929 ден.

Слични Производи

X