Комбинирана рерна со микробранова H 7840 BMX (Obsidian black)

Беспрекорен дизајн без рачки со автоматски програми и сонда за мерење температура на храната.
  • Екран на допир - M Touch + MotionReact.
  • Многу лесно чистење - PerfectClean.
  • Брзи резултати - Quick & Gentle.
  • Овозможува WiFi поврзување со уреди - Miele@home.
  • Добиј го посакуваното, само со еден чекор -Quick MW и Popcorn button.

193.750 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

H 7840 BM 1
Комбинирана рерна со микробранова H 7840 BM

Беспрекорен дизајн со автоматски програми и сонда за мерење температура на храната

Нема на залиха

187.500 ден

H 7240 BM 1
Комбинирана рерна со микробранова H 7240 BM

Компактна со беспрекорен дизајн и автоматски програми.

Нема на залиха

106.250 ден

H 7440 BM.1
Комбинирана рерна со микробранова H 7440 BM (cleanSteel)

Компактна со беспрекорен дизајн и автоматски програми.

Нема на залиха

131.250 ден

X