Комбинирана рерна со пареа DGC 7840 Graphite grey

XL големина, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.
  • Екран на допир - M Touch + MotionReact.
  • Совршени резултати - DualSteam технологија.
  • Комбиниран режим за готвење.
  • WiFiConn@ct - паметно поврзување со смарт уреди преку Miele@home + Mix & Match.
  • PerfectClean - брзо и лесно чистење.

240.900 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

20000091968-000-00_20000091968
Комбинирана печка на пареа со рерна DGC 6400 PURE

Со комбинирано готвење и автоматски програми за совршен оброк.

delivery-icon

Достава до дома

148.800 ден

DGC 7860X 1
Комбинирана рерна со пареа DGC 7860X Graphite grey

XLL големина, без рачки, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

Нема на залиха

331.250 ден

DGC 7840X 1
Комбинирана рерна со пареа DGC 7840X Obsidian black

XL големина, без рачки, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

275.000 ден

DGC 7840 1
Комбинирана рерна со пареа DGC 7840 Obsidian black

XL големина, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

Нема на залиха

268.750 ден

X