Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29683 D obsw

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен стаклен преден дел.
  • PerfectFresh Pro - иновативна технологија која уште подолго ја чува свежината на овошјето и зеленчукот.
  • Поединечно осветлување на стаклените полици - FlexiLight.
  • Висока економска ефикасност - А+++.
  • Frost free - технологија со ладен воздух кој го спречува појавувањето на мраз.
  • Повеќе простор и практичност благодарение на внатрешната XL преграда.

187.500 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

KFN 29683 D
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29683 D brws

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен стаклен преден дел.

Нема на залиха

187.500 ден

KFN 15943 D
Комбиниран самостоечки KFN 15943 D edt/cs

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. 75 цм ширина.

delivery-icon

Достава до дома

168.750 ден

KFN 29233 D bb 1.2
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29233 D bb

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен дизајн со табла за пишување.

Нема на залиха

119.540 ден

KFN 28132 ws 2.2
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 28132 ws

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. Frost free и Dynamic ладење.

Нема на залиха

56.250 ден

X