Комбиниран вградлив фрижидер KF 37122 iD

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. Практично чување храна со Dynamic функција за ладење.
  • Оптимално и рамномерно осветлување низ целиот простор благодарение на LED осветлувањето.
  • Вентилатор кој осигура рамномерна дистрибуција на температурата - DynaCool.
  • ComfortClean - лесно одржување и овозможено чистење на полиците во машина за миење садови.
  • Преградата на замрзнувачот може да се зголеми со VarioRoom опцијата.
  • Брзо ладење на храната - Super cool.

87.900 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

Friz1
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29683 D obsw

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен стаклен преден дел.

Нема на залиха

187.500 ден

KFN 29683 D
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29683 D brws

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен стаклен преден дел.

Нема на залиха

187.500 ден

KFN 15943 D
Комбиниран самостоечки KFN 15943 D edt/cs

Комбинација од фрижидер и замрзнувач. 75 цм ширина.

delivery-icon

Достава до дома

168.750 ден

KFN 29233 D bb 1.2
Комбиниран самостоечки фрижидер KFN 29233 D bb

XL комбинација од фрижидер и замрзнувач. Ексклузивен дизајн со табла за пишување.

Нема на залиха

119.540 ден

X