Машина за миење садови G 7100 SC

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.
  • Совршен резултат за помаку од еден час - QuickPowerWash.
  • AutoOpen - автоматски отворање на вратата по завршувањето на програмата.
  • Минимална потрошувачка на вода - од 6,0 литри во автоматски програми.
  • Лесно и практично отворање и затворање на вратата - ComfortClose.
  • Повеќенаменски и безбеден - ExtraComfort дизајн на корпа.

68.423 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

G 4943 SC Series 120
Машина за миење садови G 4943 SC Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.100 ден

dishWasher7310SCWhite.5
Машина за миење садови G 7310 SC AutoDos

Автоматско дозирање на прашак, благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

Нема на залиха

78.200 ден

dishWasher7310SCSilver
Машина за миење садови G 7310 SC AutoDos

Самостоечка машина за миење садови со автоматско дозирање на прашак, благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

Нема на залиха

98.353 ден

X