Машина за перење и сушење алишта WTF115 WCS Series 120

WT1 со QuickPower за брзо и е.фикасно миење и сушење.
  • CapDosing - специјални капсули за деликатни ткаенини.
  • Нежна за нега на облеката - благодарение на Miele фино изработениот бубањ.
  • Перење и сушење во најкус можен рок - QuickPower.
  • Перење 7 кг и сушење 4 кг - идеално за секојдневна употреба.

114.000 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

WTZH730WPM
Машина за перење и сушење алишта WTZH730WPM PWash2.0&TDosXLWifi

WT1 со TwinDos и QuickPower.

Нема на залиха

169.300 ден

X