Машина за перење и сушење алишта WTZH730WPM PWash2.0&TDosXLWifi

WT1 со TwinDos и QuickPower.
  • TwinDos - автоматски систетм за дозирање на течни детергенти.
  • Перење и сушење во најкраток можен рок - QuickPower.
  • WiFiConn@ct - паметно поврзување со смарт уреди преку Miele@home.
  • Нежна за нега на облеката - благодарение на Miele фино изработениот бубањ.
  • Перење 8 кг и сушење 5 кг - совршено за големи количини облека.

169.300 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

WTF115 WCS
Машина за перење и сушење алишта WTF115 WCS Series 120

WT1 со QuickPower за брзо и е.фикасно миење и сушење.

Нема на залиха

114.000 ден

X