Машина за перење алишта W 668 F WCS

Со горно полнење, Miele нежен бубањ за осетливи ткаенини.
  • Нежна за нега на веш - благодарение на Miele фино изработениот бубањ.
  • Мобилна инсталација во мали простории - подвижно куќиште.
  • Освежување на алиштата - Express 20 програма.
  • Помалку пеглање - програма за кошули.
  • Нежен третман за вашата омилена облека - волна која се пери рачно.

91.200 ден.

Слични Производи

W-695-F-WPM
Машина за перење алишта W 695 F WPM

Со горно полнење, одложен старт и индикатор за одбројување.

Нема на залиха

117.200 ден

X