Машина за перење алишта W 695 F WPM

Со горно полнење, одложен старт и индикатор за одбројување.
  • Нежна за нега на веш - благодарение на Miele фино изработениот бубањ.
  • Мобилна инсталација во мали простории - подвижно куќиште.
  • Перење и опуштање - исклучиво тивка.
  • Сјајни резултати на центрифуга - 1.400 o/мин

117.200 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

W 695 F WPM (1)
Машина за перење алишта W 668 F WCS

Со горно полнење, Miele нежен бубањ за осетливи ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

91.200 ден

X