Машина за перење WCR870 WPS

W1 серија со опции за TwinDos, PowerWash и WiFiConn@ct.
  • M-Touch - комплетно дигитализирано ракување преку екран на допир.
  • TwinDos - автоматски систетм за дозирање на течни детергенти.
  • QuickPowerWash - темелно чист веш за само 49 минути.
  • CapDosing - специјални капсули за деликатни ткаенини.
  • WiFiConn@ct - паметно поврзување со смарт уреди преку Miele@home.

116.071 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

20000168207
Машина за перење алишта WCA 030 WCS Active

W1 машина со предно полнење. Докажаниот квалитет на Miele по атрактивна цена.

delivery-icon

Достава до дома

56.318 ден

WWV980 WPS Passion 1
Машина за перење алишта WWV980 WPS Passion

W1 машина со предно полнење. Економична, повеќенаменска која ги исполнува сите очекувања.

delivery-icon

Достава до дома

174.688 ден

WWI860 WCS PWash&TDos&9kg 1
Машина за перење алишта WWI860 WCS PWash&TDos&9kg

W1 машина со предно полнење. TwinDos, CapDosing и WiFiConn@ct функции за интелегентна нега на алишта.

delivery-icon

Достава до дома

99.938 ден

WWG660 WCS TDos&9kg 1
Машина за перење алишта WWG660 WCS TDos&9kg

W1 машина со предно полнење. TwinDos, CapDosing и WiFiConn@ct функции за интелегентна нега на алишта.

delivery-icon

Достава до дома

82.592 ден

X