Машина за сушење алишта TWV680 WP Passion

T1 со топлотна пумпа. Miele повеќенаменски уред кој ги исполнува најголемите очекувања.
  • M-Touch - комплетно дигитализирано ракување преку екран на допир.
  • Висока енергетска ефикасност - А+++ -10%.
  • За доживотна заштеда - EcoDry технологија.
  • Помалку пеглање - благодарение на SteamFinish.
  • Паметна нега на облека - WiFiConn@ct.

160.145 ден.

Слични Производи

TCR870-WP-EcoSteam-WiFiXL
Машина за сушење алишта TCR870 WP Eco&Steam WiFi&XL

T1 со топлотна пумпа и SteamFinish. Полнење 1–9 кг и WiFiConn@ct за паметна нега на облека.

Нема на залиха

146.947 ден

TWJ660-WP-Eco_9kg-1
Машина за сушење алишта TWJ660 WP Eco&9kg

T1 со топлотна пумпа. Со полнење 1–9 кг и WiFiConn@ct за паметна нега на облека.

delivery-icon

Достава до дома

120.560 ден

TWF640-WP-EcoSpeed_8kg-1
Машина за сушење алишта TWF640 WP EcoSpeed&8kg

T1 со топлотна пумпа. А+++ и EcoSpeed за брзо сушење во комбинација со максимална енергетска ефикасност.

Нема на залиха

78.489 ден

TWB140 WP 1
Машина за сушење алишта TWB140 WP

Со топлотна пумпа. А++ за висока ефикасност.

delivery-icon

Достава до дома

61.809 ден

X