Средство за одржување на TwinDos систем

Чистач на системот за дозирање TwinDos.
  • За чистење на диспанзерот за TwinDos.
  • Се употребува пред долг период неактивност на системот (најмалку 2 месеци).
  • Се употребува пред замена на друг производ.
  • Одлично работи и на принципот за автоматски дозер.
  • За 5 циклуси на одржување.
  • За сите машини за перење Miele W1 со TwinDos.

961 ден.

Слични Производи

GP DC CX 0061 Т.2
Таблети за декалцификација GP DC CX 0061 Т

6 таблети за декалцифицирање на рерни со MoisturePlus функција, кафемати, рерни на пареа и FashionMaster системи за пеглање.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден

GP DC WG 0252 P,6
Средство за одстранување бигор GP DC WG 0252 P

Ги чисти штетните наслаги на бигор од машина за миење садови и машина за перење алишта - 250 гр.

Нема на залиха

882 ден

Rerna
Средство за чистење рерни GP CL H 0502 L

За најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба 500 мл.

delivery-icon

Достава до дома

848 ден

GP-FR-G-0042-L
Освежувач за машина за миење садови GP FR G 0042 L

4 мл. средство за пријатен мирис.

Нема на залиха

450 ден

X