Освежувач за машина за миење садови GP FR G 0042 L

4 мл. средство за пријатен мирис.
  • Ги неутрализира непријатните мириси.
  • Свеж и пријатен мирис - лимета и зелен чај.
  • Лесно и едноставно се монтира на решетката за поставување садови.
  • Висок степен на ефикасност - за 60 перења.
  • Оптимална нега за многу години истрајност на машината за садови.

450 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

20000156485-000-00_20000156485
Средство за одржување на TwinDos систем

Чистач на системот за дозирање TwinDos.

delivery-icon

Достава до дома

961 ден

GP DC CX 0061 Т.2
Таблети за декалцификација GP DC CX 0061 Т

6 таблети за декалцифицирање на рерни со MoisturePlus функција, кафемати, рерни на пареа и FashionMaster системи за пеглање.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден

GP DC WG 0252 P,6
Средство за одстранување бигор GP DC WG 0252 P

Ги чисти штетните наслаги на бигор од машина за миење садови и машина за перење алишта - 250 гр.

Нема на залиха

882 ден

Rerna
Средство за чистење рерни GP CL H 0502 L

За најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба 500 мл.

delivery-icon

Достава до дома

848 ден

X