Островски аспиратор DA 4208 V D Puristic Varia

Со енергетско ефикасно LED осветлување.
  • Безвременски дизајн - 898мм широк аспиратор од нерѓосувачки челик.
  • Автоматско поврзување со плотната - Con@ctivity.
  • Лесно подесување на висината.
  • Моќно - 675м3/ч на booster програма.
  • Пријатен и тивок - Miele Silence пакет.

237.500 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

PUR-98-D-1
Островски аспиратор PUR 98 D

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

118.750 ден

DA 7378
Островски аспиратор DA 7378 D Aura 4.0 Ambient

Паметни контроли Con @ ctivity 3.0 и поврзување со мобилна апликација Miele@home.

Нема на залиха

362.437 ден

DA-7078-D-Aura-3.0-White-Loom-1
Островски аспиратор DA 7078 D Aura 3.0 White Loom

Специјална суспензија со дискретни кабли и вградено напојување.

Нема на залиха

258.300 ден

X