Островски аспиратор DA 7078 D Aura 3.0 White Loom

Специјална суспензија со дискретни кабли и вградено напојување.
  • Уникатен дизајн со дијаметар од 70 см.
  • Автоматско поврзување со плотната - Con@ctivity.
  • Елегантно осветлување во круг.
  • Ефикасно филтрирање - 10 слоен филтер за маснотии од нерѓосувачки челик.
  • Долготраен филтер AirClean.

258.300 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

Varia
Островски аспиратор DA 4208 V D Puristic Varia

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

237.500 ден

PUR-98-D-1
Островски аспиратор PUR 98 D

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

118.750 ден

DA 7378
Островски аспиратор DA 7378 D Aura 4.0 Ambient

Паметни контроли Con @ ctivity 3.0 и поврзување со мобилна апликација Miele@home.

Нема на залиха

362.437 ден

X