Островски аспиратор DA 7378 D Aura 4.0 Ambient

Паметни контроли Con @ ctivity 3.0 и поврзување со мобилна апликација Miele@home.
  • Елегантен дизајн.
  • Персонализирано осветлување во боја - MyAmbientLight.
  • Fункција за отстранување на влажноста - HumidityBalance.
  • Ексклузивна функција за мирис - AmbientFragrance.
  • Специјална суспензија со дискретни кабли и вградено напојување.

362.437 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

Varia
Островски аспиратор DA 4208 V D Puristic Varia

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

237.500 ден

PUR-98-D-1
Островски аспиратор PUR 98 D

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

118.750 ден

DA-7078-D-Aura-3.0-White-Loom-1
Островски аспиратор DA 7078 D Aura 3.0 White Loom

Специјална суспензија со дискретни кабли и вградено напојување.

Нема на залиха

258.300 ден

X