Островски аспиратор PUR 98 D

Со енергетско ефикасно LED осветлување.
  • Безвременски дизајн - 898мм широк аспиратор од нерѓосувачки челик.
  • Моќно - 650м3/ч на booster програма.
  • Ефикасно филтрирање - 10 слоен филтер за маснотја од нерѓосувачки челик.
  • Безбедно и лесно чистење - Miele CleanCover.
  • Погоден за секој дом.

118.750 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

Varia
Островски аспиратор DA 4208 V D Puristic Varia

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

237.500 ден

DA 7378
Островски аспиратор DA 7378 D Aura 4.0 Ambient

Паметни контроли Con @ ctivity 3.0 и поврзување со мобилна апликација Miele@home.

Нема на залиха

362.437 ден

DA-7078-D-Aura-3.0-White-Loom-1
Островски аспиратор DA 7078 D Aura 3.0 White Loom

Специјална суспензија со дискретни кабли и вградено напојување.

Нема на залиха

258.300 ден

X