Папуча за правосмукалка SBB 300-3 PQ Twister

Parquet Twister четка за тврди дрвени подови.
  • Прилагодлива благодарение на двете подвижни делови.
  • Лесен пристап кон тешко достапни делови.
  • Меки и природни влакна кои нежно се движат на подот.

3.142 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

Четка за правосмукалка SSP 10
Четка за правосмукалка SSP 10

Четка за прашина.

delivery-icon

Достава до дома

850 ден

Продолжеток за правосмукалка SFD 20
Продолжеток за правосмукалка SFD 20

Тенок и флексибилен продолжеток

delivery-icon

Достава до дома

1.400 ден

Продолжеток за правосмукалка SFD 10
Продолжеток за правосмукалка SFD 10

Долг продолжеток за чистење непристапни делови.

delivery-icon

Достава до дома

1.100 ден

Папуча за правосмукалка SBD 285-3
Папуча за правосмукалка SBD 285-3

AllTeQ папуча за чистење тврди подови и теписи благодарение на прилагодливата трака со четкички.

delivery-icon

Достава до дома

4.223 ден

X