Папуча за правосмукалка SBD 285-3

AllTeQ папуча за чистење тврди подови и теписи благодарение на прилагодливата трака со четкички.
  • Метална плоча за лесно усисување теписи.
  • Широк усисен отвор за темелно чисти резултати.
  • Големи гумирани точки кои спречуваат гребење на тврдите подови.
  • Специјално дизајнирана - ги отстранува и ситните влакна.

4.223 ден.

Слични Производи

Четка за правосмукалка SSP 10
Четка за правосмукалка SSP 10

Четка за прашина.

delivery-icon

Достава до дома

850 ден

Продолжеток за правосмукалка SFD 20
Продолжеток за правосмукалка SFD 20

Тенок и флексибилен продолжеток

delivery-icon

Достава до дома

1.400 ден

Продолжеток за правосмукалка SFD 10
Продолжеток за правосмукалка SFD 10

Долг продолжеток за чистење непристапни делови.

delivery-icon

Достава до дома

1.100 ден

Папуча за правосмукалка SBB 300-3 PQ Twister
Папуча за правосмукалка SBB 300-3 PQ Twister

Parquet Twister четка за тврди дрвени подови.

Нема на залиха

3.142 ден

X