Папуча за правосмукалка STB 305-3

TurboTeQ технологија - за брзо отстранување на влакна дури и од теписи на кои им е потребна нежна нега.
  • За едноставно и темелно чистење тенки теписи.
  • Не се лепи на теписите благодарение на големиот проток на воздух.
  • Без потреба од засебен приклучок.
  • Идеална за сопствениците на домашни миленичиња.

5.200 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

Четка за правосмукалка SSP 10
Четка за правосмукалка SSP 10

Четка за прашина.

delivery-icon

Достава до дома

850 ден

Продолжеток за правосмукалка SFD 20
Продолжеток за правосмукалка SFD 20

Тенок и флексибилен продолжеток

delivery-icon

Достава до дома

1.400 ден

Продолжеток за правосмукалка SFD 10
Продолжеток за правосмукалка SFD 10

Долг продолжеток за чистење непристапни делови.

delivery-icon

Достава до дома

1.100 ден

Папуча за правосмукалка SBD 285-3
Папуча за правосмукалка SBD 285-3

AllTeQ папуча за чистење тврди подови и теписи благодарение на прилагодливата трака со четкички.

delivery-icon

Достава до дома

4.223 ден

X