Парфем за сушара DryFresh

DryFresh мирис за сушара, кертриџ од 12.5мл, за 50 циклуси
  • Со Freshplex за неутрализирање на непријатни мириси
  • Ги освежува алиштата без емолиенти
  • Може да се комбинира со други капсули
  • За сите Miele T1 сушари со fragnanceDos

835 ден.

Слични Производи

11614860
Сет парфеми за сушара Selection FAACN 451 L

Избор од мириси за сушара за 150 циклуси - селекција од 3 најпродавани Miele мириси

delivery-icon

Достава до дома

2.500 ден

ROSE
Парфем ROSE FA R 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден

ORIENT
Парфем ORIENT FA O 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден

COCOON
Парфем COCOON FA C 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден

X