Парфем AQUA FA A 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.
  • AQUA: свеж мирис кој трае до 4 недели.
  • Прекрасен мирис на облеката - без омекнувач за ткаенина.
  • Специјално изработено за Miele од парфемерии во Provence.
  • За сите Miele T1 машини за сушење алишта со опција FragranceDos.

770 ден.

Слични Производи

20000168791-000-00_20000168791
Парфем за сушара DryFresh

DryFresh мирис за сушара, кертриџ од 12.5мл, за 50 циклуси

delivery-icon

Достава до дома

835 ден

11614860
Сет парфеми за сушара Selection FAACN 451 L

Избор од мириси за сушара за 150 циклуси - селекција од 3 најпродавани Miele мириси

delivery-icon

Достава до дома

2.500 ден

ROSE
Парфем ROSE FA R 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден

ORIENT
Парфем ORIENT FA O 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден

X