Плинска плотна CS 1012-2 G

ProLine со две горилици.
  • Професионален дизајн - од не'рѓосувачки челик широк 288 мм.
  • Посебна флексибилност - 1 среден горилник и 1 голем горилник.
  • Едноставна работа со една рака - ротирачки копчиња за регулација и QuickStart.
  • Лесен за употреба - индикатори за преостаната температура.
  • Апсолутна безбедност - GasStop & Restart функција.

68.700 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

KM 3054-1 Плинска.1
Плинска плотна KM 3054-1

Со електрични функции за максимална безбедност и лесна употреба.

Нема на залиха

118.750 ден

CS 7102-1 FL
Плинска плотна CS 7102-1 FL

SmartLine со две горилици.

Нема на залиха

78.125 ден

KM 2014Плинска.1
Плинска плотна KM 2014

Со двоен вок режач за многу голем опсег на капацитет на горење.

Нема на залиха

62.500 ден

X