Плинска плотна CS 7102-1 FL

SmartLine со две горилици.
  • Едноставна работа со една рака - ротирачки копчиња за регулација.
  • Елегантен дизајн - за вградување на исто или повисоко ниво.
  • Посебна флексибилност - 1 среден горилник и 1 голем горилник.
  • Лесно чистење на базите за држење ComfortClean - можност за во машината за перење.

78.125 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

KM 3054-1 Плинска.1
Плинска плотна KM 3054-1

Со електрични функции за максимална безбедност и лесна употреба.

Нема на залиха

118.750 ден

CS 1012-2 G
Плинска плотна CS 1012-2 G

ProLine со две горилици.

Нема на залиха

68.700 ден

KM 2014Плинска.1
Плинска плотна KM 2014

Со двоен вок режач за многу голем опсег на капацитет на горење.

Нема на залиха

62.500 ден

X