Плинска плотна KM 2014

Со двоен вок режач за многу голем опсег на капацитет на горење.
  • Едноставна работа со една рака - ротирачки копчиња за регулација.
  • Професионален дизајн - од не'рѓосувачки челик широк 650 мм.
  • Посебна флексибилност - 4 горилници, 1 двоен за вок.
  • Апсолутна безбедност - GasStop функција.
  • Основни потпори со леано железо.

62.500 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

KM 3054-1 Плинска.1
Плинска плотна KM 3054-1

Со електрични функции за максимална безбедност и лесна употреба.

Нема на залиха

118.750 ден

CS 7102-1 FL
Плинска плотна CS 7102-1 FL

SmartLine со две горилици.

Нема на залиха

78.125 ден

CS 1012-2 G
Плинска плотна CS 1012-2 G

ProLine со две горилици.

Нема на залиха

68.700 ден

X