Плинска плотна KM 3054-1

Со електрични функции за максимална безбедност и лесна употреба.
  • Едноставна работа со една рака - ротирачки копчиња за регулација и QuickStart.
  • Елегантен дизајн - ширина 942 мм, со стаклена површина.
  • Посебна флексибилност - 5 горилници, 1 двоен за вок.
  • Апсолутна безбедност - GasStop & Restart функција.
  • Лесно чистење на базите за држење ComfortClean - можност за во машината за перење.

118.750 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

CS 7102-1 FL
Плинска плотна CS 7102-1 FL

SmartLine со две горилици.

Нема на залиха

78.125 ден

CS 1012-2 G
Плинска плотна CS 1012-2 G

ProLine со две горилици.

Нема на залиха

68.700 ден

KM 2014Плинска.1
Плинска плотна KM 2014

Со двоен вок режач за многу голем опсег на капацитет на горење.

Нема на залиха

62.500 ден

X