Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi (cleanSteel)

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.
  • Совршен резултат за помаку од еден час - QuickPowerWash.
  • AutoOpen - автоматски отворање на вратата по завршувањето на програмата.
  • Лесно и практично отворање и затворање на вратата - ComfortClose.
  • Повеќенаменски и безбеден - ExtraComfort дизајн на корпа.

84.917 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

21797-miele-g-4203-i-active-clst-b
Полу-вградлива машина за миење садови 60cm G 4203i

Со одложен почеток и индикатор за одбројување за поголема ефикасност и супериорно работење.

delivery-icon

Достава до дома

46.587 ден

G 4943 SCi Series 120
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.200 ден

G 4943 SCi Series 120 inox
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi (cleanSteel)

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.200 ден

G 7100 SCi white
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

Нема на залиха

71.700 ден

X