Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi (cleanSteel)

Со 3D фиока за максимална практичност.
  • Висока енергетска ефикасност - А+++.
  • Приклучок за топла вода - заштеда до 50% на електрична енергија.
  • 3D фиока - простор и за големиот прибор за јадење.
  • Простор поединечно за секој прибор за јадење - Miele дизајн на копра.
  • Лесно и практично отворање и затворање на вратата - ComfortClose.

52.200 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

21797-miele-g-4203-i-active-clst-b
Полу-вградлива машина за миење садови 60cm G 4203i

Со одложен почеток и индикатор за одбројување за поголема ефикасност и супериорно работење.

delivery-icon

Достава до дома

46.587 ден

G 4943 SCi Series 120
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.200 ден

G 7100 SCi
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi (cleanSteel)

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

Нема на залиха

84.917 ден

G 7100 SCi white
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

Нема на залиха

71.700 ден

X