Полу-вградлива машина за миење садови G 7910 SCi AutoDos

Со преден панел за секакви намени.
  • Автоматско дозирање - AutoDos со интегриран PowerDisk.
  • Иновативен дизајн и максимална употреба - 3D MultiFlex Tray.
  • Лесна комуникација со уредот - WiFiConn@ct.
  • Совршено LED осветлување за лесно полнење - BrilliantLight.
  • Голем екран за лесно и брзо користење - M Touch display.

168.688 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

21797-miele-g-4203-i-active-clst-b
Полу-вградлива машина за миење садови 60cm G 4203i

Со одложен почеток и индикатор за одбројување за поголема ефикасност и супериорно работење.

delivery-icon

Достава до дома

46.587 ден

G 4943 SCi Series 120
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.200 ден

G 4943 SCi Series 120 inox
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi (cleanSteel)

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.200 ден

G 7100 SCi
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi (cleanSteel)

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

Нема на залиха

84.917 ден

X