Правосмукалка Blizzard CX1 Comfort EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи со команди на самата рачка.
  • Силно чистење благодарение на Vortex технологијата – 550 W
  • Максимална хигиена на воздухот со доживотниот филтер HEPAAirClean.
  • AlteQ - универзална папуча за тепси и тврди подови.
  • Parquet Twister XL - специјална папуча наменета за паркети и тврди подови.

27.100 ден.

Слични Производи

cx1excell
Правосмукалка Blizzard CX1 Excellence EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи со eргономска рачка.

delivery-icon

Достава до дома

21.250 ден

BlizzardCX1red
Правосмукалка Blizzard CX1 Red EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи

delivery-icon

Достава до дома

19.600 ден

X