Правосмукалка Blizzard CX1 Excellence EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи со eргономска рачка.
  • Силна усисна моќ благодарение на Vortex технологијата – 550 W
  • Максимална хигиена на воздухот со доживотниот филтер AirClean.
  • AllTeq - универзална папуча за тепси и тврди подови.
  • Специјална дизајнирана рачка за лесно и ергономско ракување

21.250 ден.

Слични Производи

BlizzardCX1red
Правосмукалка Blizzard CX1 Red EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи

delivery-icon

Достава до дома

19.600 ден

BlizzardCX1Comfort1.2
Правосмукалка Blizzard CX1 Comfort EcoLine

Цилиндрична правосмукалка без вреќи со команди на самата рачка.

delivery-icon

Достава до дома

27.100 ден

X