Продолжеток за правосмукалка SFD 10

Долг продолжеток за чистење непристапни делови.
  • Должина 30 cm - идеален за тесни места.
  • Се става директно на рачката на Miele цилиндричните правосмукалки.
  • Компатибилно за сите Miele правосмукалки.

1.100 ден.

Слични Производи

Четка за правосмукалка SSP 10
Четка за правосмукалка SSP 10

Четка за прашина.

delivery-icon

Достава до дома

850 ден

Продолжеток за правосмукалка SFD 20
Продолжеток за правосмукалка SFD 20

Тенок и флексибилен продолжеток

delivery-icon

Достава до дома

1.400 ден

Папуча за правосмукалка SBD 285-3
Папуча за правосмукалка SBD 285-3

AllTeQ папуча за чистење тврди подови и теписи благодарение на прилагодливата трака со четкички.

delivery-icon

Достава до дома

4.223 ден

Папуча за правосмукалка SBB 300-3 PQ Twister
Папуча за правосмукалка SBB 300-3 PQ Twister

Parquet Twister четка за тврди дрвени подови.

Нема на залиха

3.142 ден

X