Рерна H 7260 B (cleanSteel)

Беспрекорен дизајн со јасен екран и PerfectClean.
  • Екран со контроли на сензор - DirectSensor S.
  • Многу лесно чистење - PerfectClean.
  • Постигнете совршени резултати со леснотија - автоматски програми.
  • Голем простор и флексибилност - 76 л. капацитет на рерна со 5 нивоа.
  • Лесно за ракување - телескопски шини FlexiClip.

71.875 ден.

Слични Производи

H 2265-1 B ACTIVE 1
Рерна H 2265-1 B ACTIVE

Со тајмер и PerfectClean.

Нема на залиха

45.600 ден

H 7260 BP 1
Рерна H 7260 BP

Беспрекорен дизајн и пиролитичко чистење.

Нема на залиха

100.000 ден

H 7264 B 1
Рерна H 7264 B

Беспрекорен дизајн и PerfectClean.

Нема на залиха

99.938 ден

H 7264 BP 1
Рерна H 7264 BP

Безвременски дизајн со функција за чистење со пиролиза.

Нема на залиха

110.700 ден

X