Рерна H 7264 B

Беспрекорен дизајн и PerfectClean.
  • Екран со контроли на сензор - DirectSensor S.
  • PerfectClean - брзо и лесно чистење.
  • Moisture plus - дополнителна влажност при готвењето.
  • WiFiConn@ct - паметно поврзување со смарт уреди преку Miele@home.

99.938 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

H 2265-1 B ACTIVE 1
Рерна H 2265-1 B ACTIVE

Со тајмер и PerfectClean.

Нема на залиха

45.600 ден

H 7260 BP 1
Рерна H 7260 BP

Беспрекорен дизајн и пиролитичко чистење.

Нема на залиха

100.000 ден

H 7264 BP 1
Рерна H 7264 BP

Безвременски дизајн со функција за чистење со пиролиза.

Нема на залиха

110.700 ден

H 7464 BP 1
Рерна H 7464 BP (cleanSteel)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.

Нема на залиха

156.000 ден

X