Рерна H 7860 BP (cleanSteel)

Беспрекорен дизајн со термометар за храна и BrilliantLight.
  • Екран на допир - M Touch + MotionReact.
  • FoodView - камера која пренесува фотографии од рерната на мобилниот уред.
  • PyroFit - едноставно чистење со пиролиза.
  • Moisture plus - дополнителна влажност при готвењето.
  • TasteControl - автоматско брзо ладење.

237.500 ден.

Слични Производи

H 2265-1 B ACTIVE 1
Рерна H 2265-1 B ACTIVE

Со тајмер и PerfectClean.

Нема на залиха

45.600 ден

H 7260 BP 1
Рерна H 7260 BP

Беспрекорен дизајн и пиролитичко чистење.

Нема на залиха

100.000 ден

H 7264 B 1
Рерна H 7264 B

Беспрекорен дизајн и PerfectClean.

Нема на залиха

99.938 ден

H 7264 BP 1
Рерна H 7264 BP

Безвременски дизајн со функција за чистење со пиролиза.

Нема на залиха

110.700 ден

X