Ротирачки ваљак за пеглање B 995 D

Функција на пареа за професионални резултати при секој циклус на пеглање
  • Не е потребен физички напор поради високиот притисок.
  • Погодно за пеглање и поголеми габарит на веш.
  • Променлива брзина на ваљакот.
  • Лесно пеглање дури и на оние деликантни парчиња алишта.
  • Најдобри резултати и при нега на суви алишта со функцијата за дополнителна пареа.

123.300 ден.

Слични Производи

iron5
Систем за пеглање на пареа B 3847

Генератор на пареа за совршени резултати во пеглањето.

delivery-icon

Достава до дома

125.232 ден

X