Самостоечки фрижидер K 28202 D edt/cs

Практично чување храна со Dynamic функција за ладење.
  • Оптимално и рамномерно осветлување низ целиот простор благодарение на LED осветлувањето.
  • Висока ефикасност и свежина при одржување на храната.
  • Лесно и едноставно отворање на фрижидерот - EasyOpen.

68.593 ден.

Слични Производи

K 37272 iD 1.2
Вградлив фрижидер K 37272 iD

PerfectFresh и ComfortClean за повеќе свежина при користењето.

Нема на залиха

101.000 ден

K 37222 iD 1.2
Вградлив фрижидер K 37222 iD

Практично чување храна со Dynamic ладење и LED осветлување.

Нема на залиха

81.400 ден

X