Сет парфеми за сушара Selection FAACN 451 L

Избор од мириси за сушара за 150 циклуси - селекција од 3 најпродавани Miele мириси
  • Совршено свежи и миризливи алишта - без емолинети
  • Aqua - морска свежина
  • Cocoon - пријатен и неутрален мирис, препорачлив и за бебиња и деца
  • Nature - мирис на цветна ливада
  • За сите Miele T1 сушари со Fragnace Dos

2.500 ден.

Слични Производи

20000168791-000-00_20000168791
Парфем за сушара DryFresh

DryFresh мирис за сушара, кертриџ од 12.5мл, за 50 циклуси

delivery-icon

Достава до дома

835 ден

ROSE
Парфем ROSE FA R 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден

ORIENT
Парфем ORIENT FA O 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден

COCOON
Парфем COCOON FA C 151 L

Шишенце со парфем 12.5 ml. За 50 циклуси на сушење.

delivery-icon

Достава до дома

770 ден

X