Систем за пеглање на пареа B 3847

Генератор на пареа за совршени резултати во пеглањето.
  • Рамномерна дистрибуција на пареа - Miele honeycomb плоча на пегла.
  • Професионални резултати во пеглањето, благодарение на пареа од 4,0 бари.
  • Лесно подесување / складирање - систем со 1-2 нивоа.
  • Совршено пеглање со поддршка на активна даска за пеглање.
  • Удобна за вертикално пеглање - Steamer.

125.232 ден.

Слични Производи

B 995 D
Ротирачки ваљак за пеглање B 995 D

Функција на пареа за професионални резултати при секој циклус на пеглање

delivery-icon

Достава до дома

123.300 ден

X