Скара на вулкански камења CS 1312 BG

ProLine со 2 зони за скара и врвна тава од лиено железо за совршено приготвување храна.
  • Професионален дизајн - корито од нерѓосувачки челик, 288 мм ширина.
  • Посебно прилагодливо - 2 зони за загревање со посебни контроли.
  • Едноставни директни контроли - метални, физички копчиња.
  • Многу практично и безбедно - индикатор за работење.
  • Широка палета - стандарни и опционални додатоци.

81.250 ден.

Слични Производи

cs 1327
Електрична плотна Teppan Yaki CS 1327 Y

Комби сет со електрична Teppan Yaki -за љубителите на јапонската кујна.

delivery-icon

Достава до дома

137.500 ден

CS1112
Електрична плотна CS 1112 E

ProLine со 2 зони за готвење од кои 1 варијабилна зона за различни употреби.

delivery-icon

Достава до дома

68.750 ден

KM-6565-FRЕлектрична.1
Електрична плотна KM 6565 FR

Максимална ширина за врвно готвење и практичност, со контроли за активирање.

Нема на залиха

110.700 ден

KM 6520 FRЕлектрична.1
Електрична плотна KM 6520 FR

4 зони за готвење со контроли за активирање.

Нема на залиха

43.750 ден

X