Средство за чистење керамика и нерѓосувачки челик GP CL KM 0252 L

250 мл. за најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба.
  • Најдобар производ на пазарот - победник на тест во Швајцарија.
  • Лесно одстранување на масни наслаги, остатоци од печење и флеки од вода.
  • Остава заштитен слој, што го олеснува чистењето наредниот пат.
  • Нежно чистење благодарение на формулата со фини кристали.
  • Да не се користи со CleanSteel или Совршено чисто.

848 ден.

Слични Производи

20000156485-000-00_20000156485
Средство за одржување на TwinDos систем

Чистач на системот за дозирање TwinDos.

delivery-icon

Достава до дома

961 ден

GP DC CX 0061 Т.2
Таблети за декалцификација GP DC CX 0061 Т

6 таблети за декалцифицирање на рерни со MoisturePlus функција, кафемати, рерни на пареа и FashionMaster системи за пеглање.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден

GP DC WG 0252 P,6
Средство за одстранување бигор GP DC WG 0252 P

Ги чисти штетните наслаги на бигор од машина за миење садови и машина за перење алишта - 250 гр.

Нема на залиха

882 ден

Rerna
Средство за чистење рерни GP CL H 0502 L

За најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба 500 мл.

delivery-icon

Достава до дома

848 ден

X